Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

Presentat un anàlisi sobre el tractament de la discapacitat als mitjans de comunicació, elaborat per l’ADPC

ECOM HA ESTAT ENTITAT COL·LABORADORA D’AQUEST ANÀLISI QUE HA FET LA PERIODISTA LAIA SERRA, QUE HA TREBALLAT EN DIVERSOS PERÍODES A LA NOSTRA ENTITAT

El passat 9 d’abril el CaixaForum de Barcelona va acollir la presentació de l’anàlisi “Com representen els mitjans les persones amb discapacitat?”, que ha analitzat durant un any (en mesos aleatoris) el tractament que aquest col•lectiu ha tingut en diversos mitjans de comunicació generalista, amb l’objectiu de mostrar la poca representació que hi tenen i analitzar-ne el tractament que reben les informacions relacionades amb les persones amb discapacitat i quina imatge projecten d’aquestes persones els mitjans.

L’anàlisi l’ha liderat i elaborat Laia Serra, periodista membre de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, que en diferents períodes ha treballat a l’àrea de comunicació d’ECOM, on ha pogut conèixer d’aprop la realitat de les persones amb discapacitat i els moviments i/o associacions en què s’agrupen i/o les representen.

En l’acte van intervenir Marta Corcoy, periodista de l’ADPC, responsable de l’anàlisi sobre violència als mitjans que realitza l’entitat; Montserrat García, membre de la Junta Directiva d’ECOM i responsable de les àrees d’accessibilitat i participació; i Laia Serra, periodista i responsable de l’anàlisi.

L’anàlisi està penjat al web de l’ADPC. Podeu accedir també a través de l’enllaç que trobeu sota la imatge que il·lustra aquesta notícia.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat