Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » notícies » detall de la notícia
fotografia de la notícia

enllaços d’interès:

ECOM participa al VI Congrés del Tercer Sector, que organitza La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya

Sota el títol ““Desigualtats socials, solucions locals”, els dies 20, 21, 22 de novembre a La Farga de L’Hospitalet, tindrà lloc el VI Congrés del Tercer Tercer Sector Social de Catalunya, que organitza La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, de la qual ECOM formem part. L’objectiu d’aquest congrés és fer visible la feina de les entitats i posar de relleu la importància de la seva interacció amb les Administracions locals per avançar cap a una societat més justa, equitativa i solidària i, en definitiva, fer un pas endavant per ser un sector més fort, compromès, reconegut i influent en la millora de la qualitat de vida de col•lectius vulnerables.

Com en passades edicions, ECOM estarem presents al congrés amb un stand a la zona expositiva (stand núm. 3), juntament amb la resta d’entitats que formen part de La Taula. També presentarem, al Social Speaker’ Corner (espai dinàmic i interactiu on es pretén donar a conèixer projectes innovadors del sector social), el projecte que des de fa anys estem desenvolupant conjuntament amb el Casal dels Infants. Un projecte que, a través de la metodologia de l’Aprenentatge Servei (APS) i la temàtica de l’Assistència Personal, està millorant la realitat de dos col•lectius en risc d’exclusió social com són els joves del Casal i les persones amb discapacitat física usuàries dels serveis d’ECOM.

El dijous 22 a les 12.00 hores, Josep Giralt, membre de la nostra Junta Directiva (i un dels representants d’ECOM dins la Junta Directiva de La Taula), s’encarregarà de la moderació d’un dels debats del congrés, el que porta per títol “Reptes digitals per a unes entitats socials innovadores”.

En aquesta mateixa pàgina, sota la imatge, trobeu l’enllaç a la pàgina del Congrés, on podeu consultar tota la programació i on trobeu la informació per adquirir les invitacions.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat