4 i 5 d’abril, marató d’esquí adaptat a La Molina

L’estació d’esquí de La Molina torna a posar de manifest la seva aposta per l’esquí adaptat amb la celebració de les 24 hores el cap de setmana del 4 i 5 d’abril. Aquesta és una iniciativa pionera als Pirineus, i també a tot l’estat, del Centre d’Esport Adaptat de La Molina i la Fundació Johan Cruyff. Entre les 12 h. del dissabte 4 d’abril i les 12 h. del diumenge 5 d’abril s’organitzaran a la Molina tota mena d’activitats relacionades amb l’esquí adaptat, amb classes especials, esquiada nocturna i xocolatada per als participants.

Aquesta marató d’esquí adaptat pretén animar totes les persones amb una discapacitat a iniciar-se en la pràctica de l’esquí. L’estació de La Molina compta amb Centre d’Esport Adaptat, que té el suport de la Fundació Johan Cruyff i que és el centre de referència de l’esquí adaptat a Catalunya. El centre disposa de tot el material necessari per a la pràctica de l’esquí per part de persones amb necessitats especials així com a professionals qualificats, que ofereixen un servei personalitzat als esquiadors amb qualsevol tipus de discapacitat.

Les inscripcions a la marató poden formalitzar-se contactant amb el Centre d’Esport Adaptat de La Molina a través del correu electrònic a cea@lamolina.cat o per telèfon al 972.89.20.31. El preu de la inscripció és de 20 euros i inclou forfet, 2 hores de classe, assegurança i xocolata calenta per a tots els participants. També hi ha ofertes d’inscripció + allotjament en hotel de tres estrelles amb mitja pensió a partir de 73 euros per persona.