ASPACE es mou per la pobresa i participa a la Traiwalker, promoguda per Intermón Oxfam

HI PARTICIPARÀ AMB L’EQUIP ASPACE CAMINA, FORMAT PER 6 PROFESSIONALS DE L’ENTITAT. EN ALGUNS TRAMS ANIRAN ACOMPANYATS TAMBÉ PER 2 NOIS AMB PARÀLISI CEREBRAL

El proper dia 26 d’abril Aspace, entitat federada a ECOM, es mourà per la pobresa participant en la Traiwalker, el major desafiament esportiu per equips del món, organitzat per Intermón Oxfam per recaptar fons pels projectes d’ajuda a les poblacions més desafavorides.

Aspace veu l'Oxfam Intermón Trailwalker com una forma perfecta per unificar esports, valors i solidaritat. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 Km en un màxim de 32 hores. Els equips estan formats per 6 persones, 4 marxadors i 2 de suport que van en cotxe. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts.

ASPACE creu en la missió d’ Intermón i vol aportar el seu granet de sorra a la causa, és per això que ha creat per aquest repte l’equip ASPACE CAMINA. Aquest equip estarà format per 6 professionals de l’entitat, i excepcionalment i per primera vegada Intermón Oxfam ens ha permès que puguin participar 2 nois amb paràlisi cerebral, caminant amb nosaltres alguns trams de l’etapa de la Trailwalker Girona 2014.

Els equips participants ens comprometem a aconseguir 1.500 € com a donatiu abans de la sortida, que Intermón Oxfam destinarà a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització a 40 països.

COL·LABOREU AMB ASPACE EN AQUEST REPTE

Per poder aconseguir aquests 1.500 € i fer realitat aquest repte que s’ha fixat l’entitat, ASPACE us demana la vostra col·laboració.

Teniu diferents maneres per fer aportacions a ASPACE per a aquest repte:

- Fer una aportació a la pàgina creada a www.migranodearena.org
(www.migranodearena.org/es/reto/3065/aspace-camina-a-la-trailwalker).
- Enviant un SMS al 20818 i la paraula TW G178.
- Comprant una samarreta dissenyada per a l’esdeveniment. Preu: 7 € (punts de venda als centres ASPACE).
- Fent una aportació econòmica al número de comtpe 2100 0814 06 0200433304 (especificant com a concepte ASPACE CAMINA).