Comença la quarta temporada de la ‘Societat Limitada’, de Punt Ràdio de Reus

El programa de ràdio ‘Societat Limitada’, centrat en el món de la discapacitat, que s’emet a l’emissora Punt Ràdio de Reus, comença avui dijous, 8 d’octubre, la seva quarta temporada. Aquest programa està produït per l’Associació Acció Cívica Antibarreres Socials del Camp de Tarragona (ACABS), entitat federada a ECOM. Aquest any, com a novetat, comptarà amb la col·laboració de l’Associació Down Tarragona.

En el primer programa d’aquesta temporada, el d’aquest vespre, es parlarà sobre la ‘Festa per a tothom’, que organitza l’Ajuntament de Tarragona, i sobre el guanyador de la ‘Concha de Plata’ al millor actor del Festival de Cinema de Sant Sebastià, que ha estat Pablo Pineda, un jove amb Síndrome de Down.

Per a propers programes està prevista la realització d’alguns reportatges especials, entre ells un que es realitzarà des de l’Institut Guttmann, l’hospital de neuro-rehabilitació especialitzar en l’atenció integral dels lesionats medul·lars i altres patologies derivades d’un fet traumàtic.

‘Societat Limitada’ aborda la qüestió de la discapacitat en general així com des de molts vessants diferents, el social, l’educatiu, el laboral... El programa té una durada de mitja hora i s’emet tots el dijous de dos quarts de vuit del vespre fins a les vuit en punt. Podeu escoltar el programa en el punt 99.8 de la FM o bé per internet a través de l’adreça http://www.punt6radio.cat/.