Des d'ECOM i les entitats participem a l'elaboració del PAM

ECOM ha fet aportacions al Pla d'Actuació Municipal de Barcelona (PAM 2016-2019) i està participant en diferents espais per donar a conèixer les necessitats de les persones amb discapacitat física de la ciutat.

El PAM s’elabora a l’inici de cada mandat i és el full de ruta que estableix les línies prioritàries, els objectius i les actuacions de l’acció del Govern.

El passat dia 22 de febrer, ECOM va participar en el Grup de Treball del PAM, organitzat pel Consell de Ciutat. L'objectiu d’aquests espais és debatre al voltant del Model de Ciutat i fer el seguiment del procés participatiu.

El 2 de març a les 12.30 h. va tenir lloc el Debat “Diversitat funcional i autonomia personal” (C/ del Segre, 24.). Des d’ECOM hi assistirem i animem totes les entitats a anar-hi (en aquest debat i també en d'altres) i fer les vostres aportacions.

Així mateix, s’ha creat un portal específic (en trobeu l'enllaç a la banda dreta d'aquesta pàgina) on us podeu registrar com entitat o com a persones físiques i fer aportacions, recolzar propostes, fer comentaris... Podeu trobar les propostes d’ECOM posant al cercador del portal la paraula “ECOM”.