ECOM i Rally Classics organitzen el No Limits Motor Tour a Barcelona

UNA PROVA AUTOMOBILÍSTICA D’ORIENTACIÓ I ESTRATÈGIA ADREÇADA A PERSONES AMB DISCAPACITAT FÍSICA I CONDUCTORS DE VEHICLES ECOLÒGICS
El proper 31 de maig, la ciutat de Barcelona acollirà el No Limits Motor Tour, una prova automobilística d’orientació i estratègia oberta a la participació de conductors amb discapacitat física i conductors de vehicles ecològics. Es tracta d’un esdeveniment popular pensat per gaudir en família que recorrerà els carrers de la ciutat de Barcelona i que comptarà amb un Village al Moll de la Marina, on hi haurà diferents activitats.
L’organització d’aquest esdeveniment corre a càrrec de Rally Classics i ECOM, dues organitzacions que sumen les seves experiències en el món del motor i el de la discapacitat, respectivament, per donar vida a un acte diferent, innovador, inclusiu i sense barreres.
EN QUÈ CONSISTEIX LA PROVA
A cada equip participant, que haurà d’estar integrat per dues persones, un pilot i un copilot (a partir de 12 anys), se’ls lliurarà un mapa de Barcelona (on hi haurà detallats 20 Controls de Pas) i un ‘passaport No Limits’.
Tots els equips sortiran del Village situat al Moll de Marina però cada equip tindrà un minut de sortida diferent i disposarà de 2 hores per retornar al Village.
Cada equip començarà amb 1.000 punts de penalització i ha d’aconseguir descomptar tants punts com li sigui possible.
Per la ciutat de Barcelona hi haurà distribuïts 20 Controls de Pas, cadascun dels quals pots descomptar un màxim de 50 punts. No tots els Controls de Pas descomptaran el mateix número de punts. Aquells Controls de Pas per on passi un major nombre de vehicles restaran menys punts i aquells Controls de Pas per on passin menys automòbils seran els que restaran majors puntuacions (per tant, a priori no se sabrà quins Controls de Pas són els que més punts permetran descomptar-se, tot s’anirà definint durant el desenvolupament de la prova).
L’estratègia en aquesta prova és pensar bé què faran probablement la resta d’equips per anar a cercar aquells Controls de Pas que creiem que tindran menys afluència de vehicles (a cada Control de Pas els conductors s’hauran d’aturar perquè els comissaris els segellin el passaport No Limits). Més val passar per 5 Controls de Pas amb poc tràfic que per 10 Controls de Pas per on passin la majoria dels equips.
Per cada minut de retard en l’hora de retorn al Village se li sumaran 10 punts més de penalització.
L’equip que finalitzi la prova amb menys punts de penalització serà el guanyador de la prova.
INSCRIPCIONS
La inscripció al No Limits Motor Tour té un cost de 50 € per equip (pilot + copilot) i inclou el material i la documentació (mapa de Barcelona, passaport...), i esmorzar i dinar per a les dues persones.
En breu estarà disponible al web www.RallyClassics.org un formulari on line per realitzar les inscripcions.