ECOM impulsa un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua a Piera, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona

Dins el conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona per a l’any 2014, ECOM ha posat en marxa recentment un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) a Piera adreçat a pares i mares d’infants amb qualsevol tipus de discapacitat física, intel·lectual i malaltia mental. Aquesta és una acció que s’emmarca dins el servei de suport a les famílies i cuidadores no professionals, que contempla aquest conveni.

Aquest GSAM comptarà amb sis sessions. La primera va tenir lloc el passat dia 5 de juny i les següents seran els dies 12, 19 i 26 de juny, i el 3 i 10 de juliol, en horari de les 10 a les 11.30 hores.

Des de fa bastants anys, ECOM aposta per la promoció i el impuls de Grups d’Ajuda Mútua com un recurs sociosanitari que contribueix a la millora de la qualitat de vida dels seus participants, al benestar i a l'acceptació de les diferents situacions personals, donat que els participants del grup poden ajudar-se mútuament tant en aspectes emocionals com instrumentals, proporcionant el intercanvi d'informació i de recursos.