ECOM participa, com cada any, en les Festes de la Mercè de Barcelona amb activitats de sensibilització per al públic familiar

El proper 24 de setembre, dissabte de festa major, estarem des de les 10h fins les 20h a l’Espai Bergara (carrer Bergara amb Plaça Catalunya).

Com sempre, l’activitat que dinamitzarem des d’ECOM té l’objectiu que les persones participants visquin en primera persona l’experiència de desplaçar-se quan es té mobilitat reduïda i, per tant, se sensibilitzin amb la diversitat i la discapacitat, en particular.
ECOM organitza enguany la seva activitat en el marc de l’Associa’t a la Festa, el programa en què l’Ajuntament de Barcelona ha aglutinat més de 200 activitats de vora 200 associacions de la ciutat. Així, en coordinació amb Club Esportiu Esbonat, l’Associació Catalana d'Espina Bífida i Hidrocefàlia i Urban Time, totes quatre entitats muntarem l’Associa’t a les Rodes, un circuit que es podrà recórrer amb diferents elements amb rodes (cadires, skates i scooters) per tal de viure l'experiència i prendre consciència dels problemes d'accessibilitat.

Com sempre, ECOM compta amb un equip de voluntariat, format en sensibilització i discapacitat, per dinamitzar l’activitat i fer més divertida i interessant l’experiència.

Al primer enllaç que trobareu a la banda dreta de la pàgina, podreu consultar el programa general de l’Associa’t a la Festa (L’activitat Associa’t a les rodes es troba a la pàgina 10).