ECOM sensibilitza sobre el valor de l'accessibilitat a la Fira de la Rehabilitació

ECOM participa a la Fira de la Rehabilitació que se celebra aquest cap de setmana en el marc de la Setmana de la Rehabilitació organitzada pel Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB).

En aquesta tercera edició de la Fira, ECOM acostarem els valors de l'accessibilitat a la ciutadania mitjançant un circuit per recórrer en cadira de rodes, destinat a totes les edats, que es podrà fer tant dissabte com diumenge, al matí o a la tarda. A través de l'experiència viscuda, els i les participants descobreixen les barreres amb què es troben les persones amb mobilitat reduïda i quins són els criteris bàsics per tenir un habitatge accessible.

Al Passeig de Lluís Companys de Barcelona, ​​durant els dies 8 i 9 d'octubre, la Fira compta amb l'espai del "Village de la Rehabilitació", amb diferents tallers i activitats que tenen per objectiu divulgar els beneficis de la rehabilitació i com aquesta pot contribuir a millorar la qualitat de vida, així com en la "Oficina de la Rehabilitació", on s'informa sobre com rehabilitar les llars, fer-los més confortables i eficients energèticament, i per descomptat, accessibles.

Des ECOM considerem molt positiu l'oportunitat de col·laborar en aquest esdeveniment, així com que el CAATEEB s'hagi interessat en el col·lectiu que representem, ja que suposa un acostament de dos mons, el de la discapacitat i el de la rehabilitació, amb molts interessos comuns però fins al present molt allunyats, i fa pensar en noves possibilitats cap a la consideració del disseny universal en l'habitatge.

La Setmana de la Rehabilitació, organitzada pel CAATEEB amb el suport de tots els agents del sector, abasta activitats tècniques, comercials i de divulgació ciutadana destinades a promoure l'activitat de la rehabilitació. Té lloc entre els dies 3 i 9 d'octubre del 2016.