II Premi Valors en l’Esport Paralímpic

L’atleta Rosalía de Lázaro i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) van rebre el passat 5 de febrer el II Premi Valors en l’Esport Paralímpic 2010, el lliurament dels quals va tenir lloc a les instal·lacions de l’INEFC.

Lázaro va rebre el premi a la implicació personal per la seva dedicació a l’esport paralímpic i la seva trajectòria personal com a atleta. La FCEDF, per la seva part, serà reconeguda per l’impuls que ha donat amb la seva trajectòria a l’esport adaptat català i per haver esdevingut un exemple per a altres federacions pel que fa al foment i la difusió de l’esport i els seus valors.

Els guanyadors rebran una reproducció de l’escultura de Clemente Ochoa, que porta per nom Superació, en homenatge als esportistes que vencen les seves dificultats i que donen exemple d’una fortalesa que no s’atura davant dels reptes més grans.

El Premi Valors en l’Esport Paralímpic l’atorga un jurat presidit pel Dr. Josep Gustems i integrat per representants de les federacions catalanes, representants de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona i l’escultor Clemente Ochoa. En aquests premis hi ha estan implicats també la Federació Esportiva Catalana de Cecs (FECC), la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral (FECPC) i la mateixa Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

Font: Diari GOL