IKEA Sabadell acull avui una actuació solidària a favor d’ECOM, en el marc del concurs ‘Directe al cor’

EL GRUP ‘UN TAL PERE’ HA TRIAT ECOM COM A ENTITAT BENEFICIÀRIA EN CAS DE GUANYAR AQUEST CONCURS MUSICAL
IKEA Sabadell, amb l’objectiu de promocionar la tenda i el restaurant i la música en directe, ha posat en marxa el concurs ‘Directe al cor’, que acull els dijous concerts acústics en viu, d’entre 30 i 50 minuts, des del 17 d’abril fins el 14 d’agost. De totes les bandes participants s’escollirà una guanyadora, per la seva qualitat musical. Serà el públic assistent qui triarà la banda guanyadora. En cada actuació es distribuirà entre els assistents 30 paperetes, amb què hauran de valorar l’actuació en una escala de l’1 al 5, i introduir-les en una urna. Els tres grups amb major puntuació fins el 14 d’agost passaran a la final del dia 28 d’agost de 2014, on s’escollirà el guanyador a través del mateix sistema i amb la participació d’un jurat.
Aquesta iniciativa té un vessant solidari, ja que cada banda que s’inscriu al concurs ha d’escollir una entitat sense ànim de lucre a qui, en cas de guanyar el concurs, IKEA Sabadell farà una aportació benèfica de productes de la tenda IKEA valorats en 250 €. La banda guanyadora serà convidada a actuar en l’acte de presentació del nou catàleg IKEA 2015.
El grup ‘Un tal Pere’ ha escollit ECOM com a l’entitat beneficiària d’aquesta aportació, en cas que guanyi el concurs musical.
‘Un tal Pere’ el componen Pere Traserra (composició, guitarra acústica i veu), Josep Rovira (bateria i percussió) i Cristina Vallribera (violí i segones veus).
Apropeu-vos aquesta tarda (a les 19 hores) a IKEA Sabadell, gaudiu de la música de ‘Un tal Pere’ i doneu-li la màxima puntuació. Si ell guanya, guanyarà ECOM!