La FEM recapta 3.460 euros en el Trofeu Esclerosi Múltiple de golf

La Federació Esclerosi Múltiple va recaptar el passat 13 de setembre 3.460 euros en el torneig solidari de golf que des de fa sis anys organitza conjuntament amb el Raïmat Golf Club de Lleida amb la finalitat de recaptar fons per a l’entitat, mitjançant el patrocini d’empreses i la participació dels jugadors.

El Trofeu Esclerosi Múltiple va comptar amb la participació de 110 jugadors entre socis del Raïmat Golf Club i visitants, que van disputar el torneig sota la modalitat stableford individual handicap en diferents categories i que van aportar 30 euros d’inscripció. A més, es va comptar també amb la col·laboració d’altres persones que, a través del ‘forat 0’, van realitzar les seves aportacions econòmiques sense participar en la competició.

Pel fa al terreny esportiu, els guanyadors del trofeu van ser Isaac Melgosa, en handicap inferior masculí; Anna Xamar, en inferior femení; Roger Florensa, en superior masculí; Josefa Alonso, en superior femení; Ignasi Balsells, en sènior; i finalment, Josep Florista que es va endur l’scratch general.

L’acte de lliurament de premis va estar presidit pel regidor d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso i Ramon Pallàs, vicepresident del Raïmat Golf Club, que van lliurar també la recaptació aconseguida a la representant de la Fundació Esclerosi Múltiple, Conxita Tarruella.

Rera el lliurament dels premis es va dur a terme també un sorteig de regals, cedits per diversos comerços de Lleida.

Durant tota la jornada, diversos voluntaris van lliurar informació als assistents al torneig sobre els serveis que donen L’Hospital de dia Miquel Martí Pol i l’Associació Esclerosi Múltiple, de Lleida.