Nova participació d’ECOM en un esdeveniment sobre rehabilitació arquitectònica, aquest cop a Mataró

ECOM acosta els valors de l’accessibilitat a la ciutadania en un acte organitzat per la delegació del Maresme del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i l'Ajuntament de Mataró.

Així continua la col·laboració entre ECOM i el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), iniciada el mes d’octubre, quan ECOM va participar en la tercera edició de la Fira Rehabilita a Barcelona.

En aquesta ocasió, el circuit per recórrer en cadira de rodes, adreçat a totes les edats, es podrà fer divendres i dissabte, 16 i 17 de desembre, al matí o a la tarda, al davant de la delegació del CAATEEB a Mataró. A través de l'experiència viscuda, els i les participants descobreixen les barreres amb què es troben les persones amb mobilitat reduïda i quins són els criteris bàsics per tenir un habitatge accessible.

Des ECOM considerem molt positiva la col·laboració en esdeveniments com aquest i l’interès del CAATEEB pel col·lectiu que representem, ja que suposa un acostament de dos mons, el de la discapacitat i el de la rehabilitació, amb molts interessos comuns però fins al present molt allunyats, i fa pensar en noves possibilitats cap a la consideració del disseny universal en l'habitatge.