Obert el procés de presentació de ponències i experiències per al 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha obert el procés de presentació de ponències i experiències per al 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, que tindrà lloc els dies 26 i 27 de març de 2009, a La Farga de L’Hospitalet de Llobregat, i que enguany tindrà com a tema central ‘Els serveis d’atenció a la persones i el tercer sector social’. Després de l’èxit del 1r congrés celebrat el 2007, la Taula es troba immersa ja en la preparació d’aquest 2n congrés, amb la voluntat de seguir promovent aquest espai de trobada i reflexió i avançant en la millora de les organitzacions que composen el tercer sector social català. L’objectiu de la Taula és que aquest espai sigui plenament participatiu i es per això que ha obert un procés per recollir aportacions d’aquelles persones i institucions que poden aportar reflexions, recerques, bones pràctiques i aprenentatges, que ajudin a enriquir aquest 2n congrés. Podeu enviar les vostres aportacions a la Taula fins el 30 de novembre.

El procediment que cal seguir per presentar propostes per al 2n Congrés, és escriure i enviar un resum de la ponència o experiència a través del formulari que es pot trobar a www.taulasocial.org/proposta_ponencia/formulari.asp.

La participació està oberta a entitats socials, universitats, col•legis professionals, centres de recerca, consultors, tècnics de les administracions, etc. Cal que les propostes se centrin en el tema central del congrés, ‘Els serveis d’atenció a les persones i el tercer sector social’ o amb altres temes transversals del sector.