Tots necessitem gaudir d’unes vacances: places de respir-residencial de la Fundació Apip-Acam

La Fundació Apip-Acam, entitat federada a Ecom, ofereix estades programades de respir residencial en modalitat de vacances. Aquest servei que ofereix l’associació està dirigit a persones amb discapacitat i és totalment gratuït, ja que s’emmarca dins un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona.

APIP-ACAM, acrònim de Associació per a la Promoció e Inserció laboral, són un conjunt d’entitats que treballen per donar suport a persones en situació de pobresa i exclusió social, especialment a persones amb discapacitat.

Aquesta proposta de vacances que engega l’entitat està dirigida a persones amb discapacitat intel•lectual i que necessiten diferents necessitats de suport. Des de la Fundació Apip-Acam es vol promoure que les persones amb algun tipus de discapacitat també puguin gaudir de les seves vacances a través de potenciar activitats participatives i de lleure mitjançant estades de vacances en grups reduïts.

L’objectiu de les vacances és gaudir i passar una bona estona juntament amb altres companys, i que les famílies també puguin gaudir d’un temps de descans i habilitació per afavorir les relacions familiars i prevenir situacions de sobrecàrrega i estrès.

Les estades temporals tindran lloc a una casa de colònies, a prop de la platja i envoltada d’un entorn natural i les dues dates propostes des de l’entitat són:
- Del 04 d’Agost al 10 d’Agost
- Del 25 d’Agost al 31 d’Agost

Per més informació contactar amb la Fundació APIP-ACAM al teléfon: 93.317.16.14 o via correu electrònic: serveisderespir@fundacioapipacam.org