UNES Unió Esportiva fomenta les escoles d’iniciació AFA (Activitat Física Adaptada)

L’UNES Unió Esportiva és una entitat federada a ECOM, sense ànim de lucre, que fomenta la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat física. La principal missió d’aquest club és fer créixer el nombre de persones amb discapacitat que practiquen esport i situar-se com a entitat de referència a Catalunya, tant en l’àmbit competitiu com en el lúdic.

En aquest sentit, l’entitat fomenta les seves escoles d’iniciació AFA (Activitat Física Adaptada). Aquest projecte, dins de l’UNES Unió Esportiva, està adreçat a totes les persones amb algun tipus de discapacitat física, amb la finalitat de practicar una activitat física adaptada, sempre amb monitors especialitzats. Paral•lelament, els familiars i amics poden aprofitar aquests moments per compartir experiències i necessitats comunes.

Ja fa més de 4 anys que es va impulsar aquesta iniciativa i l’entitat continua cercant persones amb qualsevol tipus de discapacitat física per obrir noves modalitats esportives, així com per fer créixer l’escola AFA.

A dia d’avui, UNES ha tancat convenis amb diversos centres, fet que els hi ha permès fer arribar de primera mà la informació sobre l’escola AFA a les famílies de les persones amb discapacitats físiques. Aquests convenis són fonamentals per la pràctica professional i per oferir uns serveis òptims als seus practicants. Bàsicament, aquests convenis són amb hospitals i centres de rehabilitació, com ara l’Hospital Sant Joan de Déu, l’ Hospital Vall d’Hebron, l’ Hospital de Sant Joan Despí Moisés Broggi i l’ INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya).

L’escola AFA comença el curs el mes d’octubre i l’acaba el juny, d’una manera molt similar al que fan altres activitats extraescolars. Per més informació podeu contactar amb UNES:

Pavelló Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro
c/ Santiago Rossinyol, s/n (cantonada Rambla Marquesa de Castellbell)
08980 Sant Feliu de Llobregat
Telèfon: 93 666 85 27
Horaris:
Dimarts i dijous de 18.00 a 21.00 hores.
http://unes.cat/
afa@unes.cat