AVAN inicia una nova etapa amb un nou president

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), entitat federada a ECOM, engega una nova etapa pensant en creixement, assumint compromisos i prenent decisions per assolir nous reptes, amb l’il•lusió posada en la finalització del nou centre de Sabadell i el de Terrassa. Una nova etapa que necessita un nou model de gestió i noves cares que portin a l´AVAN a ser una entitat de referència dins del tercer sector. Aquesta nova etapa serà liderada per un nou president, Vicenç Creus, que substituirà a Miquel Aguilar, que va presentar la seva dimissió a la darrera assemblea de l’entitat celebrada el 8 de juliol.

En aquesta assemblea es va votar també el nomenament de la nova sots-Presidenta Pilar Portolés i dos nous vocals de la Junta, Montse Nayach i Jaume Farrés.

Vicenç Creus és soci de l’AVAN des de fa més de 10 anys i és una persona reconeguda, amb un ampli bagatge professional i molt vinculada a empreses d’economia social. Ha estat Cofundador i President de la Lliga dels Drets dels Pobles. Director del Centre de Formació Ocupacional Vapor Llonch i gerent de CIPO (cooperativa que es dedica a l´atenció i a la inserció sòcio-laboral de persones amb discapacitat psíquica) durant 13 anys. Actualment també és col•laborador de la Fundació Privada Tutelar “Família o Societat” i patró de la Fundació Jaume Bofill.

La voluntat de Vicenç és refermar la filosofia de l’AVAN, una entitat que compta amb més de 17 anys d’història i amb quasi 1.350 socis arreu del Vallès, millorar la qualitat de l’organització, optimitzar i millorar els recursos, millorar la comunicació i, per últim, la gestió i construcció dels centres AVAN.

PEU DE FOTO:: D’esquerra a dreta: Montse Nayach,Magí Bosch, Carme Balagueró, Oriol Capellas,Vicenç Creus, Jaume Farrés,Jordi Cabanes , Salvador Fargas, Pilar Portolés, Josep Castellà i Cristina Urriza.