Jornada ‘Com millorar la qualitat democràtica en l’àmbit de la salut i el sistema sanitari’

La Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya i Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS) organitza el proper 4 de maig, a la Casa del Mar de Barcelona, la jornada de debat ‘Com millorar la qualitat democràtica en l’àmbit de la salut i el sistema sanitari’. Aquesta Jornada s’emmarca en l’objectiu de la Direcció General de Participació Ciutadana d’elaborar un llibre verd sobre la millora de la qualitat democràtica. Llibre verd com a pas previ al llibre blanc a presentar al Parlament amb las bases d’una llei o acords de govern sobre aquest tema.
Aquesta jornada, de debat, va dirigida a ciutadans i ciutadanes interessats/des en els temes de salut i serveis sanitaris, associacions, professionals i treballadors i treballadores del sistema sanitari, organismes proveïdors de serveis, polítics i tècnics de les administracions amb competències en aquest àmbit.

La inscripció per a aquesta jornada, que és gratuïta, es pot formalitzar enviant un correu electrònic a caps@pangea.org o trucant el 93 322 65 54. Cal fer constar el nom i cognoms, l’adreça postal, el centre on es treballa, la professió i l’email i el telèfon de contacte.

PROGRAMA

9.15 h. Benvinguda a càrrec de Marc Rius, Director General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya

9.30 h. Iniciativa de “Llibre verd” de la qualitat democràtica i àmbits de participació. Fernando Pindado, Subdirector general de Participació en l’Àmbit Local

9.45 h. - L’acció ciutadana i dels professionals.. Josep Martí, Junta del CAPS

10.00 h. Preguntes

10.30 h. Pausa cafè

11.00 h. La participació dels professionals de la salut. Amando Martín Zurro

11.15 h. La participació en els Consells de Salut. Olga Fernández, del Grup de participació del CAPS

11.30 h. La veu de l’usuari i la usuària de la sanitat i altres iniciatives ciutadanes (Diverses comunicacions)

12.30 h. Debat