La importància de la pràctica d’activitat física inclusiva en la nova campanya de sensibilització de la Fundació FC Barcelona

Fundació FC Barcelona, l’Institut Guttmann i el Comitè Paralímpic Internacional impulsen la campanya de sensibilització ‘Som el que fem, som el que ens proposem’ i la presentaran el proper dijous 22 de març en un acte a la Sala París del Camp Nou.

‘Som el que fem, som el que ens proposem’ és la tercera campanya de sensibilització que llança la Fundació FC Barcelona, després de ‘Som el que mengem’ i ‘Som el que respectem’.

En aquesta ocasió, de la mà de l’Institut Guttmann i del Comitè Paralímpic Internacional, i dins el marc del projecte ‘Som el que fem...’, es vol sensibilitzar sobre la importància de la pràctica d’activitat física inclusiva i el seu paper socialitzador. Els objectius d’aquesta campanya són donar a conèixer i sensibilitzar la societat envers la realitat de les persones amb discapacitat física, reivindicar el paper de l’escola com a espai normalitzador i d’igualtat d’oportunitats per a tothom, i posar de manifest que a través de la pràctica d’activitat física inclusiva es poden crear camins de coneixement, ensenyament i aprenentatge mutu.

La presentació tindrà lloc a la Sala París del Camp Nou, a les 19:00 hores, i comptarà amb la presència de:
- Sandro Rosell, president del FC Barcelona.
- Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona.
- Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann.
- Miguel Segarra, membre del Consell d’Administració del Comitè Paralímpic Internacional.
- Josep Lluís Cleries, Conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
- Mayte Fandos, quarta tinent d’alcalde i regidora de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.
- Elisa Duran, directora general de l’Obra Social ‘la Caixa’.

Per a més informació, contactar amb:
Elisabet González – Comunicació Institut Guttmann
Tel. 934977700 ext.2280 • 607758220