L’AVAN Terrassa ja disposa del nou local per fer el nou centre d’atenció a malalts neurològics

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia de Terrassa ja disposa d’un nou local, gràcies a una cessió de l’ajuntament de la ciutat. El lliurament de les claus es va fer en una recepció que l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i el tinent d’alcalde d’Acció Social i Drets Civils, Isaac Albert, van oferir als representants de l’AVAN el passat 11 de gener. Aquest és un pas endavant, històric, per l’entitat vallesana, que podrà adequar l’espai per la creació d’un nou centre d’atenció a les persones amb malalties neurològiques que cursen amb discapacitat.

D’aquesta manera, l’AVAN, amb més de 18 anys d´història i amb més de 1.300 socis, podrà donar resposta a la creixent demanda d’atenció per aquelles persones que conviuen amb una malaltia com l¡ictus, parkinson, demència, traumatismes cranials i espinals, esclerosi múltiple, etc.

Aquest nou espai, situat al barri del Pla del Bonaire, tocant a la Carretera Matadepera, ha estat un dels principals objectius de l’entitat en els últims anys, conjuntament amb la creació d’un altre centre a Sabadell, que s’espera inaugurar aquest any.

La Junta de l’AVAN, encapçalada pel seu president, Vicenç Creus, així com per la directora general, Marta Obdulia, va voler agrair aquesta cessió tant important i desitjada a l’Ajuntament de Terrassa pel seu interès i pel suport envers entitats del tercer sector que com l’AVAN vetllem per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per una malaltia neurològica.