Submarinisme Adaptat 2008, iniciació al submarinisme per a persones amb discapacitat

Un any més, l’empresa Gumfaus SL, Marketing social organitza la jornada de Submarinisme Adaptat 2008, que aquest any serà el dia 28 de setembre, i que dóna la possibilitat a persones amb discapacitat d’iniciar-se en el món del submarinisme. Enguany, aquesta jornada presenta algunes novetats: es realitzarà al Club Natació Barcelona, a la vora de la platja, i es farà un bateig en piscina pel matí i, un altre a la tarda en el mar, per a aquelles persones que ho desitgin.
Les persones interessades en participar en aquesta jornada, cal que s’inscriguin abans del 20 de setembre enviant un email amb el seu nom complet, el telèfon, l’adreça de correu electrònic, l’edat i una breu descripció del tipus de discapacitat a info@gumfaus.com o trucant al 93 736 25 20 (Albert Font). El preu de la inscripció és de 30 euros per a les persones amb discapacitat, i gratuït per als acompanyants, i inclou tot l’equipament i el material necessari, un refrigeri a mig matí i el lliurament de diplomes de bateig. Només cal portar banyador i tovallola. Per als participants que desitgin fer el bateig al mar és necessari que vinguin amb un acompanyant perquè els ajudi a posar-se el vestit de neoprè.
Com cada any, per a la realització d’aquesta jornada es comptarà amb la col·laboració d’instructors de tot Catalunya que han estat especialment preparats per al submarinisme adaptat i són coneixedors de les necessitats específiques de les persones amb discapacitat física.