Un viatge pels sentits al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

El diumenge 27 de maig podeu participar en una aventura que no us deixarà indiferents: ‘Natura’, una ruta teatralitzada per un itinerari accessible per a persones amb discapacitats i mobilitat reduïda.

Amb interpretació en llengua de signes, és una proposta d’integració amb l’entorn tot desenvolupant els cinc sentits. Impulsada i creada per Teatrosfera, amb finançament i suport de la Diputació de Barcelona, la iniciativa es va a crear a partir d'un procés participatiu que va implicar un bon nombre d’entitats que representen a persones amb discapacitats.

L'obra es va estrenar el 29 de maig del 2011 amb tant èxit que enguany, amb motiu de la celebració del Dia Europeu dels Parcs, es torna a representar.

Quan:
Diumenge 27 de maig, a les 11 h i a les 12.30 h.
Lloc:
Punt de trobada: aparcament de la Casanova de l'Obac (us donem l’enllaç al mapa, en aquesta pàgina)

L'activitat és gratuïta i està adreçada a tothom, persones grans i petites, amb discapacitats sensorials (visual, auditiva), físiques (mobilitat reduïda), intel•lectuals i mentals (en graus que permetin un gaudiment de l'activitat).

Inscripcions per reserva de plaça:
Tel. 937 435 468 ; 937 855 461. En aquests telèfons us informaran de tots els detalls de l'activitat i podreu indicar si necessiteu recursos d'accessibilitat (traducció en llengua de signes, cadires o d'altres).

Si voleu veure el tràiler, feu clic a l’enllaç a Youtube que també trobareu en aquesta pàgina.

Fitxa artística:
Producció executiva: Teatrosfera
Coordinació del projecte: María Bravo
Guió: María Bravo y Jordi Dueso; Direcció: Jordi Dueso
Intèrprets: Ireneu Tranis (NAT) y Alba Valldaura (URA)
Guía i educador: Roger Cardellach
Vestuari: Marta Prims, Josefa Font
Imatge: Media Ros Productions