Aquest diumenge, 27 de maig, la Marató de la pobresa a TV3

El proper diumenge, 27 de maig, TV• i Catalunya Ràdio organitzen la ‘Marató de la pobresa’, un programa especial de recaptació de fons que es destinaran a enfortir el treball que realitzen les entitats socials contra la pobresa i l’exclusió, i que seguirà el mateix format de ‘La Marató’, que des de fa 20 anys recull diners per a la investigació científica.

Aquest acte compte amb el suport i la participació de les 4.000 entitats de la Taula del Tercer Sector de Catalunya (de la qual forma part la Confederació ECOM Catalunya), la feina de les quals es mostrarà i es donarà a conèixer a tota la societat catalana en aquest programa especial, que serà presentat pels periodistes Antoni Bassas i Agnès Marquès.

Sota el lema ‘Que ningú quedi fora de joc’, la iniciativa incidirà en la pobresa infantil i en les noves emergències socials derivades de la crisi econòmica.

Hores d’ara ja es poden fer donacions mitjançant transferència bancària, en els punts Servicaixa i a través d’Internet i el telèfon mòbil.