ECOM organitza aquest mes de març Focus grups en la tercera edició de l'informe Radar ECOM

Des de la Federació ECOM hem començat ja l’elaboració de la tercera edició del RADAR ECOM, l’Informe de vulneracions de drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica de Catalunya, un informe anual que venim fent des de 2020, que està esdevenint una eina clau per reivindicar els drets del nostre col·lectiu i denunciar les discriminacions que reiteradament patim. 
 
Després d’haver-vos convidat a respondre durant els passats mesos de desembre i gener l’enquesta on line per recollir les vulneracions de drets que heu patit el 2022, ara volem convidar-vos també a participar en diversos Focus grups o taules de treball amb altres persones amb discapacitat física i/o orgànica per acabar de completar el registre i conèixer millor les discriminacions i problemàtiques que afecten el nostre col·lectiu i que ens dificulten el ple exercici dels nostres drets. 
 
Durant el mes de març hem programat tres focus grups adreçats a persones amb discapacitat física i/o orgànica de Catalunya que durem a terme de forma telemàtica, i que s’han estructurat en base a temàtiques concretes, per poder aprofundir millor en cadascuna d’elles. 
 
A més d'aquestes tres sessions, en durem també a terme una altra dirigida a la participació d’entitats i professionals vinculades al sector, per poder recollir també el seu testimoni. 
 
Les convocatòries de focus grups on podeu participar són les que veieu a sota del formulari d'inscripció. Podeu participar a totes les convocatòries o a una individualment, segons el vostre interès i/o disponibilitat. 
 
És imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari.
 
En cas de dubtes i/o consultes, podeu contactar amb: Marta Alonso (malonso@ecom.cat) o Inma Gómez (igomez@ecom.cat).  
 
Només donant a conèixer les nostres necessitats reals podrem afavorir que es prenguin mesures de prevenció i de gestió que puguin evitar futures vulneracions de drets i avançar cap a la garantia de l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica.