ECOM participa al FITI de Santa Coloma de Gramenet

L'EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA I EL DOCUMENTAL 'VIDES DIVERSES' : PART DEL PROGRAMA DE LA 10ª EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE INTEGRATIU, FITI. ES PODEN VEURE FINS EL DIMECRES, 22 DE NOVEMBRE.
MONTSE GARCIA, RESPONSABLE D'ACCESSIBILITAT DE L'ENTITAT, TAMBÉ HA PARTICIPAT A UNA TAULA RODONA DEL FESTIVAL.

Les dues propostes culturals d'ECOM s'han pogut gaudir dins el marc del Festival FITI que enguany ha arribat a la desena edició a la ciutat Colomenca: El documental 'Vides Diverses' es va projectar divendres, 10 de novembre, a les 18:30h a la Sala Miquelet del Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, i Maria José Moya, responsable de l'àrea de Vida Independent, i Fernando Sánchez, protagonista, van dinamitzar el col·loqui posterior.

També, des del 6 fins al 22 de novembre, l'exposició fotogràfica 'Vides Diverses' es pot visitar al Centre Cívic Riu de Santa Coloma de Gramenet -centre molt proper al Teatre Sagarra on tenen lloc la major part d'activitats del Festival-.

‘Vides Diverses’ són les propostes amb les quals ECOM, el moviment associatiu de persones amb discapacitat física, celebra la diversitat social a través dels testimonis de persones amb discapacitat física amb experiència en vida independent. A més, tant el documental com les fotografies ens recorden que totes les persones tenim la necessitat i la capacitat d’emancipar-nos i poder decidir sobre la nostra vida.

D'altra banda, a més a més, Montserrat García, responsable d'accessibilitat d'ECOM i referent de la Federació al Consell d'Associacions de Barcelona, va participar al FITI en representació d'ECOM el dissabte, 11 de novembre, a les 18h al Teatre Sagarra, com a ponent en la taula rodona “L’art en la discapacitat i la discapacitat en l’art, reptes i perspectives”.