ECOM participa a la Dau Barcelona, la gran festa del joc que promou l’Institut de Cultura de Barcelona

La participació ha estat promoguda per l’equip de voluntariat d’ECOM, amb l’objectiu de seguir treballant la sensibilització vers la discapacitat, adaptant-se a la nova realitat digital a què ens ha portat la COVID-19.

Enguany l’equip de voluntariat d’ECOM, que participa dinamitzant i promovent accions de sensibilització vers la discapacitat dirigides a la societat, i que es desenvolupen normalment en el marc de celebracions i actes públics en diferents municipis, especialment, a la ciutat de Barcelona, s’ha vist obligat a reconvertir les seves accions a format digital per adaptar-se a la nova realitat imposada per la pandèmia de la COVID-19.

Dins d’aquesta adaptació al món virtual de la seva participació amb ECOM, l’equip de voluntariat ha promogut la presència d’ECOM aquest mes de novembre a la Dau Barcelona, la gran festa del joc que promou l’Institut de Cultura de Barcelona, i que aquest any també s’ha vist obligat a fer una Dau Barcelona Virtual.  

Aquesta any a través de la Dau Barcelona Virtual, s’estan oferint a través d’un espai web activitats diverses, entre les quals tenen lloc els editors, els millors jocs del 2020, els prototips, els jocs històrics, els jocs tradicionals i també hi ha un espai per associacions que utilitzen el joc en la seva activitat quotidiana, que és l’espai on estem participant com a ECOM. La nostra participació s’ha concretat en proposar, entre l’oferta d’activitats de la Dau Barcelona, l’ecomlab, el portal web d’ECOM, adreçat a infants i adolescents, famílies i professorat, que esdevé un laboratori per experimentar amb la discapacitat a través del joc, convidant els navegants a posar a prova les seves habilitats en diferents jocs interactius alhora que els fa reflexionar sobre la discapacitat i altres valors, mentre es diverteixen i s’entretenen.

La Dau Barcelona Virtual també ha recollit en un vídeo el testimoni d’ECOM on hem explicat com la nostra entitat utilitza el joc per sensibilitzar vers la discapacitat. Podeu veure’l aquí.