Jocs i activitats a Sant Boi pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

ECOM PORTA AL MUNICIPI ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ OBERTES A TOTHOM

En el marc del conveni de col·laboració que ECOM i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat renoven cada any des de fa temps, ECOM aporta diverses activitats de Sensibilització a la jornada que celebren al municipi amb motiu del dia internacional de les persones amb discapacitat.

Així, el dissabte, dia 3 de desembre, entre les 10h i les 13.30h, juntament amb altres entitats i associacions representatives del sector, ECOM estarem a la Plaça de Catalunya de Sant Boi i dinamitzarem el Joc de la diversitat, format per diverses activitats o proves: el Joc sobre rodes, el Mira com pinto! i el Mira com menjo! Totes elles propostes divertides i entretingudes que tenen l’objectiu de sensibilitzar els i les participants vers la discapacitat i, sobretot, la diversitat social.

Tot posant-se en el lloc de l’altre, infants, joves i menys joves poden comprendre les dificultats i traves amb què es troben les persones amb discapacitat i per tant eliminar prejudicis i barreres mentals. D’aquesta manera, des d’ECOM es proposa que tothom podem contribuir a fer més fàcil la vida d’aquestes persones.