La LLiga Reumatològica Catalana inicia el seu primer projecte de Vida Independent amb la col·laboració d'ECOM i Asendi, entre altres

La Lliga Reumatològica és una de les entitats federades en què ECOM va trobar complicitat per impulsar el projecte de Promoció de la Vida Independent i l’Autonomia Personal entre les persones amb discapacitat física que ja fa més d’un any que ECOM va posar en marxa i que inclou l’acompanyament a les entitats en el seu camí cap a nous models d’atenció centrada en la persona.

La Lliga Reumatològica està en aquest camí i ECOM li ha donat suport en l’organització del taller "VIVIM LA VIDA!: Com adaptar les coses del nostre entorn i la nostra vida quotidiana, per tenir més autonomia i seguir endavant amb el nostre projecte de vida?", juntament amb professionals de l'Hospital de Sant Pau, SIRIUS, ECOM i altres entitats, com ara Asendi, també entitat federada a ECOM.

Taller per aprendre mentre es comparteixen experiències

Al taller “Vivim la Vida!” participaran persones amb malalties reumàtiques i professionals, que compartiran “trucs” i eines, amb l’objectiu d’aprendre entre totes com tenir més autonomia i facilitar-se el dia a dia.

Es tractaran des de les activitats més bàsiques de la vida diària (com vestir-se, cuinar, moure's, gestionar els brots...), fins a tot allò que té a veure amb la sexualitat, la inclusió laboral i educativa, la maternitat/paternitat, el lleure i l'esport accessible per a tothom...

Amb tots els recursos que es vagin recollint a les sessions, s’aniran fent unes fitxes que serviran perquè més persones amb malalties reumàtiques puguin aprendre també com ser més autònomes i s'animin a compartir els seus trucs i les seves experiències.

El taller tindrà lloc d'octubre 2015 a maig 2016, amb una sessió cada últim dissabte de mes al matí a la seu de Barcelona de la Lliga Reumatològica catalana.

Si voleu més informació, descarregueu-vos el programa a l’enllaç que us indiquem en aquesta página o contacteu amb La Lliga Reumatològica Catalana a través del mail lalliga@lligareumatologica.org o el telèfon 93 207 77 78.