Neix AEMVOC, l’Associació d’Afectats per l’Esclerosi Múltiple del Vallès Occidental

Des del passat mes de desembre, concretament des de la simbòlica data 12/12012, una nova associació, AECMVOC, dóna resposta als afectats d’Esclerosi Múltiple i familiars de la comarca del Vallès Occidental, amb la voluntat d’oferir-los assessorament i suport.
Badia del Vallès i Cerdanyola han estat dos dels focus importants en el reagrupament de persones afectades d’Esclerosi Múltiple i gràcies a la tasca duta a terme des de l’Àrea de Treball Social dels Centre d’Atenció Primària de Canaletes, Serrapera, Badia i Ripollet s’ha pogut constituir en associació per reunir el major nombre d’afectats, amb la finalitat de trobar suports per a aquesta patologia.
De moment, AEMVOC està formada per 24 socis i confia en què el nombre augmenti. Els projectes de l’entitat s’encaren cap a l’assessorament a l’afectat i família, la sensibilització de l’opinió pública, i la prestació de serveis com rehabilitació i sessions terapèutiques en grup, que serveixin també per fomentar les relacions socials entre els pacients.