Feu-vos empresa amiga

El compromís constant dels nostres col·laboradors és bàsic per a la continuïtat i la qualitat de la tasca que desenvolupem en benefici de les persones amb discapacitat física.

Les empreses i/o altres organitzacions esdevenen empreses amigues en prendre la decisió de fer aportacions econòmiques de manera periòdica a la nostra entitat com a suport als projectes que desenvolupem i amb la voluntat de contribuir de manera continuada a la millora del benestar de les persones amb discapacitat física.

Les empreses que col·laboreu amb la nostra entitat rebreu el Certificat Fiscal corresponent per poder-vos beneficiar de les deduccions fiscals recollides a la Llei 49/2002 de règim fiscal de les entitats sense afany de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

Si necessiteu fer-nos alguna consulta, contacteu aquí.

Formulari. Gràcies per fer-vos empresa amiga d'ECOM

* Camps obligatoris

Domiciliació bancària

Dades del compte bancari (allà on vol que fem el cobrament de l’aportació amb la periodicitat i la quantitat indicada). **

** Per poder tramitar l’ordre de domiciliació bancària, cal que contacti aquí perquè li enviïn el formulari referent al mandat SEPA.

Transferència bancària

Podeu fer una transferència a la Fundació ECOM a qualsevol d’aquests dos números de compte:

Entitat bancària: Fiare

ES34 - 1550 - 00 - 01290001237528

 

Entitat bancària: La Caixa

ES58 - 2100 - 28 - 37210210108810

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.