Assessorament i consultes sobre vulneracions de drets

Assessorem i responem consultes de persones amb discapacitat física i/o orgànica que han patit una discriminació per raó de discapacitat o que han vist vulnerats els seus drets per tal de poder-les acompanyar i orientar per a la denúncia de la discriminació patida i/o reivindicació del dret vulnerat.

La nostra entitat compta amb un conveni amb el Col·lectiu Ronda, per a assessoraments de tipus jurídic, laboral, econòmic i social; i un altre amb Fidelitis, que estan especialitzats en incapacitats laborals. 

Si heu patit o esteu patint alguna situació de discriminació o vulneració de drets i necessiteu assessorament, contacteu amb nosaltres. Deixeu la vostra consulta a través del formulari i us contestarem tant aviat com ens sigui possible. 

 

Una tècnica d'ECOM d'esquenes asseguda en una taula atenent a una persona que asseguda al davant d'ella li mostra un paper

Envia’ns la teva consulta

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.