Fes-te amic o amiga d’ECOM

El compromís constant en la col·laboració amb la nostra entitat és bàsic per a la continuïtat i la qualitat de la tasca que desenvolupem en benefici de les persones amb discapacitat física.

Les persones col·laboradores esdevenen amigues d’ECOM en prendre la decisió de fer aportacions econòmiques de manera periòdica a la nostra entitat com a suport als projectes que desenvolupem i amb la voluntat de contribuir de manera continuada a la millora del benestar de les persones amb discapacitat física.

Recorda que et pots desgravar la teva donació a la propera declaració de la renda. Per donacions fins a 150 € pots desgravar-te un 75%, i a partir de 150€, un 30%.

Formulari. Gràcies per fer-te amic/ga d'ECOM

* Camps obligatoris

Domiciliació bancària

Dades del compte bancari (allà on vol que fem el cobrament de l’aportació amb la periodicitat i la quantitat indicada). **

** Per poder tramitar l’ordre de domiciliació bancària, cal que contacti aquí perquè li enviïn el formulari referent al mandat SEPA.

Transferència bancària

Podeu fer una transferència a la Fundació ECOM a qualsevol d’aquests dos números de compte:

Entitat bancària: Fiare

ES34 - 1550 - 00 - 01290001237528

 

Entitat bancària: La Caixa

ES58 - 2100 - 28 - 37210210108810

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.