Servei de foment de la pràctica esportiva

L’activitat física aporta una infinitat de beneficis a la nostra vida: millora la salut i la forma física, ajuda a disminuir les tensions i l’estrès, ens proporciona una sensació de satisfacció i benestar, contribuint a augmentar l’autoestima i facilitant la inclusió social, creant llaços de companyia i de solidaritat.  
 
La pràctica de l’esport és un dret per a qualsevol persona, les persones amb discapacitat han de tenir les mateixes oportunitats que la resta de la població per accedir i/o gaudir de l’activitat física i l’esport.  
 
Des d’ECOM acompanyem les persones amb discapacitat física i/o orgànica per fomentar la pràctica esportiva adaptada. Ajudant-les així a superar les barreres físiques, socials i de comunicació que encara existeixen.

Oferim 2 línies de servei. 
 

  1. Assessorament sobre esport i activitat física adaptada.
  2. Vídeo-càpsules “AFA a casa” per realitzar activitat física a casa.
     

Marcar-te un objectiu concret pot ajudar-te a endinsar-te en la pràctica esportiva.
 

  • T’agradaria iniciar-te en una activitat física que sempre has desitjat fer?  
  • ​T’agradaria tenir cura de la teva salut física i mental? 
  • T’agradaria conèixer gent nova i crear nous vincles?   
  • Ja pràctiques esport o activitat física i t’agradaria competir individualment o en grup en lligues o campionats?   


Troba el teu objectiu i des d’ECOM t’ajudarem a assolir-lo!
 

Home en cadira de rodes jugant a bàsquest

Imatge de Kampus Production

 

Contacte d'Assessorament sobre Pràctica Esportiva

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.