Suma't al voluntariat inclusiu!

A ECOM entenem el voluntariat com una oportunitat per transformar la societat alhora que creixem com a persones.

El nostre programa de voluntariat inclusiu és un espai de participació obert a tothom qui tingui temps i ganes de comprometre’s per construir una societat més inclusiva on tothom tinguem els mateixos drets i  les mateixes oportunitats. Un espai on la diversitat i la diferència són un valor.

Com ho fem?

Actualment, a ECOM comptem amb un equip de voluntariat divers i inclusiu amb què:

  • Dinamitzem activitats de sensibilització envers la discapacitat a diferents esdeveniments de la ciutat de Barcelona per donar a conèixer de forma lúdica la realitat de les persones amb discapacitat i la riquesa que aporta la diferència, fomentant el respecte cap a la diversitat i la igualtat d’oportunitats.
  • Construïm conjuntament noves accions de voluntariat de manera participativa i d’acord amb les necessitats que detectem en el desenvolupament de la nostra acció voluntària.
  • Ens formem de manera contínua per conèixer els valors i principis que l’entitat promou en relació amb la discapacitat i l’atenció a la diversitat i les diferents propostes que com a equip detectem.

Si t’enganxa el missatge, però no acaba de quadrar-te la proposta per ubicació o disponibilitat, disposem d’altres oportunitats de participació tant a la nostra entitat com a través de les entitats federades a ECOM.

Vols més informació?

Si tens 16 anys o més, posa’t en contacte amb nosaltres per poder explicar-te el projecte en detall. Ens pots contactar a l’adreça electrònica voluntariat@ecom.cat o al telèfon 623 25 40 43 (també via WhatsApp o Telegram).