Contacte

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

ECOM

Horari d’oficina:  

L’atenció al públic està afectada per la situació generada per la COVID-19. No atenem presencialment si no és amb cita prèvia (ni a l’oficina de Barcelona ni als diferents Serveis d’Inclusió Laboral que tenim repartits pel territori). 

Per contactar amb nosaltres podeu fer-ho trucant al telèfon al 93 451 55 50 (en horari de dilluns a divendres, de 9 a 15 h) o bé per correu electrònic a ecom@ecom.cat. Si ho voleu, també podeu contactar directament amb qualsevol de les nostres àrees mitjançant el formulari que trobeu en aquesta pàgina, triant l’àrea específica amb la qual us voleu posar en contacte. 

Si voleu contactar directament amb algun dels nostres Serveis d'Inclusió Laboral, cliqueu aquí.