Servei d’Assessorament i Consultes

El Servei d'Assessorament i Consultes d'ECOM està disposició de les persones amb discapacitat física i/o orgànica per assessorar-vos i respondre les vostres consultes en relació a dos àmbits:

  • Informació i Recursos. Podem facilitar-vos informació dels recursos i suports que existeixen adreçats a persones amb discapacitat física i/o orgànica o a la població en general per facilitar la vostra inclusió a la societat i  la vostra autonomia personal així com per millorar la vostra qualitat de vida i afavorir la igualtat d’oportunitats. Com a complement al Servei d’assessorament i consultes, al nostre web tenim a la vostra disposició la Guia de Recursos per a la Discapacitat de la província de Barcelona, que està permanentment actualitzada i aglutina informació sobre els principals recursos orientats a les persones amb discapacitat física en l'àmbit provincial de Barcelona.
  • Vulneració o discriminació de drets. Si heu patit una vulneració o discriminació de drets, estem a la vostra disposició per assessorar-vos sobre les estratègies a seguir per tal de denunciar la situació i de defensar l’exercici del/s dret/s vulnerat/s. En aquest àmbit comptem amb la col·laboració del Col·lectiu Ronda, cooperativa d’advocats i advocades especialistes en assessoria jurídica, laboral, fiscal, econòmica i social; i també de Fidelitis, especialitzats en incapacitats laborals. 

 

 

Les mans d'una noia escrivint a l'ordinador

 

Necessites assessorament o orientació?

Envia’ns la teva consulta

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.