Assessorament i consultes sobre pràctica esportiva

Moltes persones encara desconeixen les opcions que existeixen per practicar activitat física adaptada. Des d’ECOM posem a disposició de les persones amb discapacitat física i/o orgànica i les seves famílies, així com de les entitats del sector, un punt d’informació des del qual informarem, assessorarem i acompanyarem a les persones que vulgueu iniciar-vos en la pràctica esportiva. 
 

Com t’ajudarem?  
 

  • Coneixerem les teves inquietuds i analitzarem les teves característiques per adaptar l’esport segons les teves necessitats.
     
  • T’informarem i assessorarem sobre l’oferta d’activitats, espais i recursos tant públics com privats disponibles. 
     
  • ​T’acompanyarem i farem seguiment una vegada iniciada la pràctica esportiva.  
     

Si voleu comptar amb el nostre assessorament o formular-nos alguna consulta, contacteu amb nosaltres a través del formulari que trobeu més abaix

Paral·lelament, des del servei d’assessorament també impartim xerrades per promocionar la pràctica esportiva a entitats de persones amb discapacitat i centres ocupacionals, i vetllem perquè els centres esportius municipals de Barcelona acompleixin la legislació vigent. 

#esportadaptat #esportinclusiu

 

Contacte d'Assessorament sobre Pràctica Esportiva

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.