17è Concurs Nacional de Fotografia d’estiu 2020 d'AUXILIA

La Coordinació d’Ensenyament a Distància d’AUXILIA convoca la 17a edició del Concurs Nacional de Fotografia d’Estiu 2020, la temàtica del qual és «la natura s’obre pas»: la biodiversitat salvatge pel confinament.

En el marc del confinament per la pandèmia actual, hem vist com han proliferat les plantes silvestres als nostres barris, pobles i ciutats, que s’han obert pas entre les escletxes de les voreres, els escocells dels arbres i els murs, entre altres, generant salut i benestar. Les fotografies candidates han de mostrar aquestes petites mostres de natura que van brotar durant el confinament. En el Concurs s’han de presentar dues fotografies: una del detall (a prop) i una altra amb més perspectiva (lluny) per a què es pugui apreciar el lloc.

Poden participar en el Concurs totes les persones amb discapacitats i malalties de llarga durada, estiguin o no vinculades a AUXILIA.

El Concurs consta d’un primer premi dotat amb 20€ i cinc accèssits dotats amb 10€ cadascun.

Les fotografies s’han d’enviar per correu electrònic a enseadistancia@auxilia.es. El termini d’admissió s'ha ampliat fins al 14 de setembre de 2020.

Més informació a les bases (vegeu l'arxiu adjunt).