CICLE | Apunts654C: “L’enquadernador i l’exorcista: per una digitalització democràtica”

El dijous 22 de juliol, de 9:30 a 10:45 h, La Confederació organitza una nova sessió dins del cicle "Apunts654C. Els imperdibles de La Confederació", sota el títol “L’enquadernador i l’exorcista: per una digitalització democràtica”.

Aquesta sessió anirà a càrrec de Simona Levi, activista tecnopolítica fundadora d’Xnet, i té com a eix central reflexionar entorn l'acceleració de la digitalització de tots els àmbits de la vida que ha suposat el COVID-19, en alguns casos, per deixadesa de funcions institucionals, i que és proveïda massivament per grans actors multinacionals. Aquest fet té una evident afectació sobre els drets fonamentals a la privacitat, la llibertat d’expressió, la tutela judicial efectiva, entre molts altres. Però les coses podrien ser diferents, segons la perspectiva de Simona Levi.

El cicle "Apunts654C. Els imperdibles de La Confederació" és un espai que convida a aportar una nova mirada sobre el Tercer Sector Social per tal de reflexionar, millorar i créixer dintre d'aquest sector.

Per assistir a la sessió és necessari inscriure's prèviament a través d'aquest formulari, també es pot consultar la pàgina web de La Confederació per a més informació.

Organitza

La Confederació