DEBAT VIRTUAL | Ciutat cuidadora

Des d'ECOM, moviment que treballa pels drets de les persones amb discapacitat física, hem organitzat el debat virtual "Ciutat cuidadora" pel dimarts vinent dia 10 de novembre de 17:30 a 19:30 hores, en el marc del projecte "Ciutat Viva".

L'objectiu d'aquest debat organitzat per ECOM  és reflexionar col·lectivament sobre com visibilitzar i posar en valor les cures en l’entorn urbà i en els propis processos de transformació urbana de manera transversal. 

En el debat participaran la Beatriz González, psicòloga i tècnica de l'Àrea d'Assistència Personal i Vida Independent d'ECOM, la Blanca Valdivia, membre del Col·lectiu Punt 6, la Nieves Ávila, referent municipal de Barcelona Cuida, i Meritxell Aymerich, periodista i membre de l'ACIC. La moderació anirà a càrrec de Laia Serra, periodista que durant gairebé deu anys va editar el monogràfic Dones Dossier i també va col·laborar amb l'Àrea d'Assistència Personal i Vida Independent d'ECOM.

A través de la diversitat de mirades que oferiran les panelistes (algunes d'elles, dones amb discapacitat feministes i activistes entorn la transformació urbana i la vida independent) es vol posar en comú les diferents experiències i perspectives entorn el concepte "ciutat cuidadora". Així com fomentar la coneixença entre les diferents entitats, persones i col·lectius per teixir aliances i impulsar el treball en xarxa.

El projecte "Ciutat Viva" d'ECOM, en el qual s'emmarca aquest debat, té com a objectiu promoure la participació activa de les dones amb discapacitat i col·lectius que pateixen discriminació múltiple en les iniciatives i polítiques de transformació urbana, per tal d'avançar cap a ciutats socialment més justes, sostenibles i igualitàries.

El debat és obert a tothom amb inscripció prèvia a través d'aquest formulari, comptarà amb subtitulat en directe, i tindrà una primera part on participaran les panelistes compartint les seves experiències. I una segona part més participativa on les persones assistents podran fer arribar les seves preguntes i posar en comú les seves vivències entorn de com promoure una ciutat cuidadora des dels seus territoris.
Podeu consultar el programa complet del cicle de debats "Ciutat Viva" aquí.

Organitza

ECOM