IV Congrés de l'Acció Social Inclusió.cat

El 8 i 9 de juny tindrà lloc a Vic la quarta edició del Congrés de l’Acció Social Inclusió.cat, que organitzen el Departament de Drets Socials i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, i que enguany es farà sota el títol “Serveis socials, transversalitat i inclusió social”. El congrés comptarà amb 3 sessions plenàries, 2 debats d'experts, més de 45 comunicacions orals i gairebé una seixantena de pòsters.

Aquesta nova edició abordarà les actuacions i polítiques intersectorials i transversals per a la promoció de la inclusió social i de prevenció de l’exclusió social a través de la creació de vincles i d’interaccions interpersonals.

Durant les dues jornades, els diferents ponents parlaran del lideratge i els rols dels serveis socials en les polítiques i actuacions per garantir la inclusió social, de prestacions econòmiques i actuacions de garantia d’ingressos des dels serveis socials, i de tecnologies digitals i inclusió social.

També es compartiran experiències de participació directa de les persones que pateixen exclusió social en el disseny i implementació d’accions per la seva inclusió i actuacions i estratègies des dels serveis socials per combatre i lidiar amb la crisi de l’habitatge com a font principal d’exclusió.

Podeu consultar el programa aquí.

I podeu inscriure-us a través d’aquest enllaç. La data límit d’inscripció és el 6 de juny.

Més informació: https://inclusio.cat/ 

Adreça de l'esdeveniment

Atlàntida de Vic. C. Francesc Maria Masferrer, 4. 

Organitza

Departament de Drets Socials i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya