JORNADA | Aliances entre el Govern Obert i el Tercer Sector per a una Educació Inclusiva

La Plataforma del Tercer Sector (PTS), amb la col·laboració de la Direcció General de Governança Pública, organitzen via online l'esdeveniment "Aliances entre Govern Obert i Tercer Sector per a una Educació Inclusiva", el dia 20 de maig a les 12 h.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de Luis Javier Rueda, secretari general de Funció Pública, i Luciano Poyato, president de la Plataforma del Tercer Sector. En l'esdeveniment hi haurà diversos espais de participació i debat.

A més, en la trobada es presentaran tres guies en lectura fàcil, dirigides als professors i als alumnes de primària, secundària i batxillerat, que tenen per objectiu explicar quines són les funcions dels representants polítics per promoure la seva participació en el Govern, així com la transparència i la presa de decisions.

La Plataforma del Tercer Sector i la Direcció General de Governança Pública del Ministeri de Política Territorial han unit els seus esforços per impulsar la participació i la transparència i apropar les institucions públiques a tota la comunitat educativa. Aquestes organitzacions treballen per eliminar els obstacles i les barreres que dificulten l'aprenentatge i, d'aquesta manera, contribuir a l'educació inclusiva.

El programa complet d'aquesta sessió està disponible aquí i per assistir a la sessió és possible fer-ho a través del Zoom, amb el codi d'accés 452480, o del YouTube.

Organitza

Plataforma del Tercer Sector i la Direcció General de Governança Pública