Jornada sobre les violències masclistes des d’una mirada interseccional

ECOM participarà en la Jornada de l’Ajuntament de Granollers sobre les violències masclistes des d’una mirada interseccional el divendres 26 de novembre, de 9:15 a 13:30 hores, a la Sala Francesc Tarafa (C/ Corró, 47).

En la jornada, la Mireya Calduch presentarà el projecte ‘Dona, Alça el Vol’, una iniciativa d’ECOM en la qual participa ella mateixa, i que té per objectiu empoderar a dones amb discapacitat física i/o orgànica i visibilitzar les múltiples discriminacions que pateixen, especialment en la incorporació al món laboral.

La sessió, que s’organitza amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre, anirà dirigida a professionals dels serveis locals vinculats al protocol de violències masclistes de Granollers professionals dels serveis d’igualtat d’acció social, d’atenció a la diversitat i de salut comunitària del Vallès Oriental i persones vinculades a entitats socials d’àmbit local o comarcal.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden dur a terme fins al 19 de novembre a través de la pàgina web de l’ajuntament, on també trobareu més informació d'aquest acte.

Organitza

Ajuntament de Granollers