SESSIÓ DE CAPACITACIÓ | Espais de participació ciutadana a Barcelona: Quins hi ha i com funcionen?

Des d’ECOM hem organitzat tres sessions de capacitació, dintre del projecte Ciutat Viva, que tenen l’objectiu de donar a conèixer els espais de participació, així com l’acord ciutadà i també els espais de defensa de drets existents a Barcelona. En aquest sentit, volem que totes les persones coneguin i disposin d’eines, sobretot les persones amb diversitat funcional -i en especial les dones amb discapacitat-, per a fomentar la col·laboració activa en els processos de regeneració de la seva ciutat.

Per aquest motiu, el pròxim dilluns 16 de novembre de 17.30h a 19.30 h organitzarem la primera sessió de capacitació Espais de participació ciutadana a Barcelona: Quins hi ha i com funcionen?”. Una sessió que anirà a càrrec de Pau Gonzalez, assessor de participació la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquesta sessió s’explicaran els canals de participació ciutadana existents a Barcelona i com utilitzar-los per tal de facilitar la incidència, coproducció i decisió ciutadana sobre els assumptes que l’afecten. Així, donant informació i eines a l’individu per a fomentar que puguin tenir part del protagonisme dins d’un col·lectiu que participi en les decisions polítiques de la ciutat.

La capacitació és oberta a tothom amb inscripció prèvia que s’ha de formalitzar a tarvés d’aquest formulari. Per poder assistir, rebreu un correu amb un enllaç per poder accedir a la sessió de capacitació que organitzarem a través de Zoom.

Organitza

ECOM