SESSIÓ DE CAPACITACIÓ | Espais per a la defensa de drets a Barcelona

Arribem a l’última sessió de capacitació del cicle de webinars Ciutat Viva que organitzarem el pròxim dilluns 23 de novembre de 17.30 h a 19.30 h sota el títol “Espais per a la defensa de drets a Barcelona: Quins hi ha i com funcionen?”.

En aquesta sessió, la Inma Gómez, responsable de l’Àrea de Defensa dels Drets d’ECOM, dinamitzarà un taller per explicar quins són els espais que existeixen a la ciutat de Barcelona i com els podem utilitzar per a la defensa dels nostres drets com a persones habitants de les nostres ciutats.

Amb el projecte Ciutat Viva, la nostra intenció és que totes les persones coneguin i disposin d’eines, sobretot les persones amb diversitat funcional -i en especial les dones amb discapacitat-, per a fomentar la col·laboració activa en els processos de regeneració de la seva ciutat.

La capacitació és oberta a tothom amb inscripció prèvia que s’ha de formalitzar a través d’aquest formulari. Per poder assistir, rebreu un correu amb un enllaç per poder accedir a la sessió de capacitació que organitzarem a través de Zoom.

Organitza

ECOM