SESSIÓ DE CAPACITACIÓ | L’Acord ciutadà per una Barcelona inclusiva i la Xarxa d’accessibilitat i vida independent (XAVI)

Des d’ECOM hem organitzat tres sessions de capacitació, dintre del projecte Ciutat Viva, que tenen l’objectiu de donar a conèixer els espais de participació, així com l’acord ciutadà i també els espais de defensa de drets existents a Barcelona. La nostra intenció és que totes les persones coneguin i disposin d’eines, sobretot les persones amb diversitat funcional -i en especial les dones amb discapacitat-, per a fomentar la col·laboració activa en els processos de regeneració de la seva ciutat.

La segona sessió de capacitació que hem organitzat per al pròxim dijous 19 de novembre de 17.30h a 19.30 h, “L'Acord ciutadà per una Barcelona inclusiva i la Xarxa d’accessibilitat i vida independent (XAVI): Què són? Com participar-hi?”, tractarà sobre què és i en què consisteix tant l’Acord ciutadà per una Barcelona Inclusiva com la Xarxa d’accessibilitat i vida independent (XAVI), i com formar-ne part per promoure i garantir la inclusió social de totes les persones amb discapacitat, especialment les dones amb diversitat funcional, en el desenvolupament dels respectius municipis. Aquesta capacitació anirà a càrrec de l'Imma Alemany, responsable de participació de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona.

La capacitació és oberta a tothom amb inscripció prèvia que s’ha de formalitzar a través d’aquest formulari. Per poder assistir, rebreu un correu amb un enllaç per poder accedir a la sessió de capacitació que organitzarem a través de Zoom.

Organitza

ECOM