TALLER D'ASSESSORAMENT COL·LECTIU | Ajuts a la rehabilitació de l'edifici i interior de l'habitatge

El dijous 22 de juliol, de 17:30 a 19 hores, organitzem el primer taller d'assessorament col·lectiu "Ajuts a la rehabilitació de l'edifici i interior de l'habitatge", en què donarem a conèixer les principals vies per accedir als ajuts a l'habitatge i els procediments a seguir. La sessió comptarà amb la participació de Carme Garrido, membre de la Junta Directiva d'ECOM i presidenta de l'entitat Entretots.

Aquest taller s'emmarca dintre del cicle de sessions virtuals orientades al dret a l'habitatge i a viure a la comunitat que durem a terme des d'aquest juliol fins al desembre. Des d'ECOM, pretenem que aquests tallers serveixin per crear un espai de confiança on els participants puguin compartir les seves problemàtiques sobre l'habitatge, creant relacions entre iguals basades en la solidaritat i el suport mutu amb les persones que estan passant per les mateixes circumstàncies. En aquests espais, també compartirem eines i recursos per tal de generar un coneixement col·lectiu. D'aquesta manera, en les sessions no només es donarà un coneixement tècnic des d'ECOM, sinó que també un coneixement vivencial generat per part de les persones afectades que transmetran les seves experiències, així com les possibles solucions als conflictes amb què s'han trobat.

Tots els tallers seran en format virtual per tal de poder dur a terme aquests tallers de forma segura i accessible amb els formats en línia i les TIC, especialment per a les persones amb discapacitat.

Per poder assistir al taller, cal inscriure's prèviament a través d'aquest formulari i, hores abans de la sessió, us enviarem l'enllaç per poder accedir a la plataforma Zoom, a través de la qual organitzarem la sessió.

Organitza

ECOM