Tallers d'Assessorament col·lectiu sobre el dret a l'habitatge i a viure en la comunitat, adreçats a persones amb discapacitat física i/o orgànica

ECOM torna aquest ostubre amb els tallers d'Assessorament col·lectiu de les persones amb discapacitat física i/o orgànica en el dret a l'habitatge accessible i assequible. La iniciativa compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, per part del Departament de Drets Socials, i tindrà lloc el 19, 21 i 26 d'octubre de 17:30 a 19:00 hores. 

El format serà digital, via la plataforma Zoom, i per assistir-hi és imprescindible la inscripció prèvia a través del formulari. 

En el mes de juliol, en resposta a les múltiples consultes que va tenir ECOM en referència a les problemàtiques en què es trobaven les persones usuàries en l’accessibilitat als espais comunitaris de l’edifici i a l’interior de l’habitatge, vam fer públic una sèrie de guies de recomanacions per defensar el dret a  l’accessibilitat als espais comunitaris dels edificis. Moment en què va tenir lloc el primer taller d’assessorament enfocat als ajuts en la rehabilitació d’edifici i l’habitatge.  

L'impuls s'emmarca en el projecte 'Acompanya'm' i en el marc europeu #OctubreUrbano.  

Organitza

ECOM, amb el suport de de la Generalitat de Catalunya, per part del Departament de Drets Socials