Des d’avui, 1 de juny, fins el dia 16 ja es pot votar per internet en les eleccions del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona

Voteu la candidatura ‘Els nostres drets, la nostra prioritat. Per a una Barcelona per a tothom’, que es presenta per la discapacitat física i/o orgànica, els membres de la qual pertanyen a entitats federades a ECOM. Podeu consultar el programa electoral aquí

Avui s’ha obert el vot a través d’internet per votar en les eleccions del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona, que restarà obert fins el dia 16 de juny. Després hi haurà un període per votar presencialment, del 17 al 19 de juny, per qui ho prefereixi. 

Les persones que vulgueu emetre el vostre vot a través d’internet trobeu tota la informació de com fer-ho en el web de l’Ajuntament de Barcelona. 

També podeu consultar la Guia breu de votació per internet que ha elaborat l'IMPD en Lectura fácil o us podeu adreçar als punts de suport a la votació que s'han habilitat a cada districte de la ciutat. 

Recordeu que per poder votar heu d’estar inscrits o inscrites en el cens electoral, en el tipus de discapacitat o discapacitats en què voleu votar.  En el web de l’Ajuntament trobeu també tota la informació necessària per a inscriure-us al cens, si no ho esteu, o per comprovar si ja esteu inscrits, si és que no ho recordeu. 

I recordeu també que per emetre el vot per internet necessiteu tenir al davant:

  • El número del vostre DNI.
  • El nom de la persona o persones candidates a favor de qui voleu votar.
  • El mòbil a mà, ja que rebreu un missatge SMS al mòbil amb el codi per poder votar.

En aquest vídeo, que ha fet l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, s'explica per què és important votar en aquestes eleccions. 

Més informació: 

  • Adreça electrònica: eleccionsimpd@bcn.cat
  • Telèfon: 934 132 716 (de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 h i dimarts de 16.00 a 18.30 h)

ECOM avalem la candidatura ‘Els nostres drets, la nostra prioritat. Per a una Barcelona per a tothom’, voteu per ella!

En aquestes eleccions al Consell Rector de l’IMPD, es presenta per a  la discapacitat física i/o orgànica una candidatura integrada per membres de 3 entitats federades a ECOM (ASEM Catalunya, ASPAYM Catalunya i No somos invisibles) i ho fan sota el lema ‘Els nostres drets, la nostra prioritat. Per a una Barcelona per a tothom’.

 

 

Els integrants de la candidatura són:

César León Ortega (ASEM Catalunya): https://youtu.be/mUuX1BuPjWU

Ana Suñé Peremiquel (ASPAYM Catalunya): https://youtu.be/kfOsUSlKQXo

Xavier Duacastilla Soler (ASPAYM Catalunya): https://youtu.be/XLMAKq5qClE

Leticia Esporrín Sanclemente (ASEM Catalunya): https://youtu.be/uy9JtfNQAs8

Antonio de Senillosa de Olano (No Somos Invisibles):  https://youtu.be/_goNw5nz2to

Com a ECOM donem aval a aquesta candidatura donat que les persones que la integren són totes elles persones activistes, implicades des de fa temps en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica, ja sigui a nivell individual com en el marc de les entitats de les quals formen part o col·laborant també directament amb ECOM. Ara han decidit fer un pas més i anar més enllà, intentant entrar a formar part del Consell Rector per poder participar i incidir en les polítiques municipals en representació del col·lectiu de discapacitat física i/o orgànica del qual formen part amb la voluntat de poder impulsar i promoure canvis que facin de Barcelona una ciutat més inclusiva on totes les persones tinguin les mateixes oportunitats i puguin exercir els seus drets en igualtat de condicions.

El nexe d’unió entre les persones integrants d’aquesta candidatura ha estat la defensa de l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica per això el seu programa electoral nclou múltiples propostes relacionades amb els drets referenciats a la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de l’ONU.